Tisdag-igår

Vid 3 åkte mamma och jag ut mot östra:ed för att hämta upp Linda och hennes jätte trevliga vän Maria från Växjö för att sedan ta oss tillbaka igen mer till Viken och slut målet Café Lilla blå där vi mötte upp Lina och Jonathan(som förövrigt var väldigt lik Linus Walgren) som L & jag ska jobba hos på deras bröllop på Lördag. Vi fick information och hur det hela ska gå till och de berättade vad vi ska göra och så, det låter helnice! Hel underbara människor som har en sjutusan bra inställning! Därefter gick vi ner mot Ica där Linda och Maria skulle köpa bröd för det är nämligen ensamma hemma där ute i öde marken. Och då äääntligen fick jag träffa Simon, jämtföra solbrännan och bara stå och små prata och skratta till den Tokern. (han jobbar alltså på ica) Vi satt oss i bilen för att köra hem Linda och Maria och det blev totalt 4 gånger jag och min mamma åkte på samma väg den dagen. For hem för att slänga på mig tränings kläder och saker för att sova över i stugan. Träning(läs tidigare inlägg) och sen så efterlängtat STUGAN:) Första gången för iår. Jag kan inte sätta ord på vad det är , men jag blir som en helt ny människa där ute. Bad, käk, prat med Farmor(kära älskade farmor, jag beundrar denna kvinna grymt mkt ska ni veta) och en god bok avslutade denna toppen dag men inslag från alla håll.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, ringa till Anna och sedan bege mig runt 1 ner mot sparbankstorget och glasskiosken för att träffa Efterlängtade Elvis♥ Där efter tar Anna och jag hennes moppe ut till Östra:ed och våldgästar Linda och Maria men en engångsgrill, bananer och filtar!

Välkommen kära Onsdag,
Linnéa

välja rätt-välja fel?

tre veckor kvar av sommarlovet och jag vet fortfarande inte vilket gymnasium jag ska gå på. ända sen vi började nian så blev det tänk på det där, vad ska jag gå, vad vill jag bli, var ska jag ta vägen? Det känns alltid att alla ska göra detta så svårt för en. Visst jag har drömmar och mål och de är inte de lättaste att uppfylla och jag kämpar men för det så vet väl inte jag vilken skola jag vill gå på. ända från början har jag haft tre alternativ, Fotbollsprofil på kunskap,Musik på de geer samt Scen och musikal på filmochmusikg. Efter ett besök och ett intagningsprov på Filmochmusik föll det bort poff bang, de hade allt som jag egentligen ville ha, men en skum känsla i magen så uteslöt jag det! Två alternativ kvar och ett dåligt intagningsprov på de geer, Mina föräldrar har alltid haft en stor åsikt om vad det vill att jag ska gå-Musik på de geer! Det var det jag trodde jag ville gå för ca 2 år sen också men nu är jag osäker. iaf eftersom intagningsprovet gick så dåligt visste jag att jag inte skulle komma in så jag valde det i första hand(kanske låter konstigt, men man måste försöka och det gjorde M&P glada) Jag var helt inställd på att nu blir det kunskap för min del och när papprena kom så visst, kunskap kom jag in på.. Men vad står det där ANDRA reserv på de geer, Mkt bättre en vad jag kunde tro. Jag tackade ja till min plats men står kvar som reserv och på fredag kommer det slutgilltiga beskedet, jag går här hemma och har ont i magen. Jag vet egentligen inte varför, för jag vet ju inte vilket gymnasium jag vill gå på. Jag vill bara att det ska bli rätt!

Jag bollar för och nackdelar fram och tillbaka var tredje sekund och ena sekunden känner jag för Kunskap andra för de geer tredje kan någon välja åt mig? ändå ser jag fram emot gymnasie tiden jätte mkt, jag vill träffa nytt folk jag vill utforska mig själv och jag vill se vart mina vingar bär. Det är nytt och spännande precis så jag vill ha det. jag är absolut inte orolig för min framtid tvärtom, jag är sten säker på var jag vill och dit kan jag nå, jag får se detta som att slumpen/ödet/livet/kärleken? avgör och det kommer bli bra vilket det än blir-det blir vad man gör det till!

Välja rätt-välja fel
Fredag om du bara kunde komma lite tidigare!

Linnéa

Jag älskar fotboll!

Igår gick första träningen efter sommar uppehållet av stapeln och fytusan vad jag älskar det! Klockan 18.30 befann sig 11 trännings sugna tjejer och laddade för att sätta igång fotbollssäsongen igen på Darlängen i Gusum. Bollkontroll,skjutövning och två mål var vad träningen innehöll, jag älskar fotboll! Mitt i träningen kände jag hur hela mitt ansikte bara sken upp, jag stog och små log lite för mig själv och kände i det ögonblicket hur bra jag faktiskt mår av lite träning. Innan sommarlovet började lovade jag mig själv att jag skulle ut och springa minst två gånger i veckan. Och nu är sommarlovet här och jag har förtusan inte sprungit en enda gång. Varenda gång jag tänkt tanken att nu Linnéa ska vi ta en härlig runda så har kroppen kommit på en sådan bra bortförklaring att hjärnan gott på det och istället har jag bara suttit och degat. Men gud vad jag ångrar mig nu, efter att ha känt hur mega skönt det verkligen var igår att röra på sig. Men nu ska ni inte tro att jag bara suttit inne hela sommaren för det. Nej tusan inte, Jag har haft fullt upp och tagit många Pomenader och cykelturer med härliga människor så på lat sidan har jag ändå inte varit även att jag inte tagit mig ut i spåret. För att återgå till träningen så Stukade jag foten lite lätt när jag skulle skjuta iväg ett skott mot mål i två mål, när det var ca 20 minuter kvar på träningen, Men som sagt ingen stor skada skedd och idag ser jag en utbuckling och det känns som ett stort blå märke-Det ska kännas att spela fotboll !

Nu väntar två veckors träning och en härlig avslutning på dem med två matcher nästa helg, lilla laget på fredag och damlaget på söndag!

Ingen kan stoppa mig nu!

Smile



Nu kan det bara bli bättre,
Jag är glad.




Mystiskt !

Jag vaknade och kände mig instängd, vilket resulterade i en promenad runt viken för att samla tankarna. För just där inne i min verkstad rusar just nu alla små bulldegs formade hjärteNissar omkring och jobbar för fullt, varje sekund rusar det runt tretusenmiljarders tankar det är inte lätt för dom idag. Det var härligt att komma ut en sväng, solen som verkat stanna på heltid gjorde mig sällskap hela rundan och lös för godanro. När jag kommer till backen som börjar vid folketshus, får en cyklande kille syn på mig, jag kände igen honom eftersom han är en sådan där person som hänger på viken 24/7. Jag la inte speciellt mkt märke till honom för han cyklade bara förbi mig upp för backen.(jag var påväg ner) Efter en stund ser jag honom komma farande förbi ute på gatan med en bil bakom sig och jag tänkte" varför cyklar har inte längre in mot kanten så bilarna kan komma förbi". Men jag släppte tanken fort, det var inget att ödsla engergi på. Jag vandrar vidare och när jag kommer ner mot Carl malmstens gymnasiet kommer han ännu en gång bakom mig och rusar förbi, kör slalom och släpper en snabb blick på mig. Nu börjar jag bli något fundersam men ännu en gång jag hade mkt annat att tänka på så jag släppte tanken. När jag kommer förbi Radio Wix ser jag honom stå och prata med någon som sitter där utanför, de säger något och tittar på mig, Nu börjar jag bli en anning irriterad och känner att detta känns väldigt löjligt så jag går nonchalant förbi de båda och tänkte nu är han borta. Jag började sjunga lite smått men när jag kommer fram till Davidsson´s vem tror ni inte jag ser ? Jo, samma människa igen, Tanken Jag är förföljd börjar lätt leka sig in i mitt huvud men med glimten i ögat. Jag gick återigen förbi honom och det var som tus SISTA gången jag såg honom på den promenaden.

Tankarna rullar och var det bara jag som var löjlig och fick för mig några konstigheter eller var det verkligen så att han förföljde mig? Det är nog tyvärr inget jag får reda på men det känns lite mystiskt. Men nu sitter jag nästan bara och skrattar åt hans beteende jag menar om det var något han ville så var det ju bara att säga det, för vem åker liksom omkrig på en cykel och förföljer någon bara för att få kolla på den? Nää, så knasig är nog inte han heller.

Stor kram Kärlek,
Linnéa

You

yeah i tell you something
i think you'll understand
when i say that something
i wanna hold your hand

i wanna hold your hand
i wanna hold your hand

oh please say to me
you'll let me be your man
and please say to me
you'll let me hold your hand

now let me hold your hand
i wanna hold your hand

and when i touch you i feel happy inside
it's such a feeling that my love, i can't hide
i can't hide, i can´t hide, i can´t hide

yeah you
you got that something
i think you'll understand
when i feel that something
i wanna hold your hand

i wanna hold your hand
i wanna hold your hand
i wanna hold your hand

151 dagar.

Underbara överraskning!

Det blir inte alltid som planerat. Jag som igår hade hela veckans planerig framför mig har idag stött på både bra och dåliga hinder. Eller dåliga ska jag inte säga för jag tror ju att allt som händer har en mening med att just hända vid det tillfället och ge de följderna även att jag fortfarande är förföljd med ett djupt mysterium jag inte hittar något svar på. Men till nuet, för bara någon timme sedan fick jag veta att min gamla klasskamrat Elvis som plötsligt försvann efter sommarlovet till åttan kommer till kära lilla Vilken på Onsdag vilket har gjort mig från glad till super-duper-mega-glad. underbara människa det där! Vi lägger också till en fika men L och Lina som vi ska prata Bröllop med. En prmenard med Simon om det nu fixar till sig och lite inlägg hit och dit för att Träffa Elvis. Men ni vet det där jag prata om dåligt, Jag tycker vi strycker det helt och hållet. Vi säger istället något nytt och spännande, men det får ni allt se!

Nej nu ska jag fortsätta att sätta en av mina många planer och ideér igång för jag har hört att om man vill lyckas nån gång så måste man jobba för det! Ännu en gång måste jag upprepa det : Elvis kommer hit! det känns lite overkligt efter ca 2 år.

Kärlek,
Linnéa

Min sommarfavorit!


Den är röd, den är söt och smakar gudomligt i munnen. Det är självklart Jordgubbssaft jag pratar om. Jag kan inte få nog av denna Fantastiska skapelse som ger iaf min kropp en energi kick. Finns i massor olika förpakningar så det är bara att välja!

Åh underbara Törstsläckare♥

Jag behöver en timme till.


V.31
♥Måndag-stugan, kolla på fotbollsmatch
♥Tisdag-träning
♥Onsdag-Mys med F4 hos L
♥Torsdag-träffa Dennis, Träning
♥Fredag- carmen
♥lördag-jobba på bröllop med L
♥Söndag-Malmö med Dennis eller Linda

här ska jag också få in att träffa Andreas och Simon Vilket blir Lite Klurigt, + att jag älskar impuls händelser och det är säkert något jag har glömt V. 31 blir ett riktigt pussel. Jag säger bara en sak: sommarlovet är för kort. Jag ser iaf fram emot denna veckan sjukt mkt, och tar emot den med en stor kram♥

Bombnedslag spjut v 19

Om ca 1 timme är vecka 31 här. och den 28 juli otäcka dag, men som Louise säger varje gång den kommer blir du ett snäpp starkare och detta är en smart Filur så det är bara att lyssna och ta emot. förövrigt saknar jag denna filur väldans mkt♥ Herr Söndag har varit här och hälsat på igen vilket firades med Städdag, vilket jag inte riktigt lyckades med. Lars Winnerbäck och jag som hade gjort upp dealen att om han sjöng och gjorde mig sällskap så skulle jag dansa och fixa till på mitt rum och till en början såg det väldigt bra ut, men alla godbitar i garderoben gjorde små pausar här och där men Garderoben är iaf nu fixad så hälften av bombnedslaget är nu borta så nu kan vi istället kalla det, misslyckat bombförsök med endast takrasning ;) Dagen bjöd även på en härlig kvällspromenad med Min hund Aska när resten av familjen sattt bänkade framför tv och matchen mellan Djurgården och helsingborg, stoffe är Djurgårdare och Pappi Helsinborgare(skriver man så?) och när Helsingborg spelar då står världen still iaf om man lever i min pappas värld. Förövrigt så hälsar vi Simon välkommen hem, som under en veckans tid har befunnit sig i turiket, Välkommen hem!

Nu är det dags för John blund att göra sitt!
Sov sött,
Linnéa

Garderobs Pärlor.


Mina nya garderobs pärlor från Stockholmia♥
♥ Pikétröja-Björn Börg
♥ Två par trosor-Björn Borg
♥ T-shirt-WESC
♥ Chinos-Kappahl
♥ Väska- complement
♥ Vit topp-gina tricot
♥ svarta leggings-gina tricot
♥ klocka-Regal

Gröna lund, allsång på skansen och Fröken L!


Tre dagars äventyr 21-23 juli♥
Måndag Klockan 9 satt vi Linda, mammi,Pappi och jag redo i bilen för att påbörja Vårat äventyr. ca två timmar senare anlände vi till Stockholmia och hotellet.trötta, lite ont i rumpan men med ett stort leende på läpparna. och ännu större blev det av att se vårt magnifika hotellrum! runt halv 4 var vi ute på stadens gator för att sätta igång operation " Livet på grönan". Ojojoj, vilken lycka. Väl inne på gröna Lund blev ögonen lika stora som två traktorsbildäck, ruset lekte runt i kroppen och barnasinnet ville bara hoppa ut. Trotts Min bästa vän Bertil-regnets avundsjuka så lekte L och jag runt som ett barn på julafton och regnet gjorde det nästan bara ännu roligare, blöta i håret och varma sprang vi runt fram och tillbaka mellan Vilda musen och katapulten. Så fortsatte vi enda till stängningsdags runt 22.00!

Tisdag, Bar det upp relativt tidigt för att smaska i oss av den stora och inbjudande hotellfrukosten och fick oss där en syn av den föredetta idoljurynmedlemen Daniel Breitholtz. Vi 10 tiden var vi åter igen utepå Stockholms gator och det var dags att sätta operation "Sjung med oss på skansen" igång. Så för tredje gången tog vi färjan över till Djurgåren för att denna gång inta skansens bänkar och göra en Anders Lundin sällskap. Väl där ser jag att Min kusin Tove och Hennes vän Sofie också begett sig till skansen för samma sak som vi. i ca 10 timmar satt vi där på soliden och vid skansen scenen för att på kvällen medverka som publik i allsång på skansen. Och jag måste säga att det var värt det för vi hade sjukt kul. Kamera mannen som Letade efter moi och följde sedan efter oss när vi flyttade till Kusinvitamins Bänk och vi var inte bara med på tv i gång utan två och Smsen bara rasslade in. Vi var kvällens mest Skrikande-dansande-sjungande-gladaste-Publik. Kamerorna slocknade och en kvart efter for vi från skansen även att det var lite svårt att hitta ut ;). Och Fjärde turen med Djurgårdsfärjan var nu gjord. Påväg hem Gick mammi och jag in på en SevenEleven och köpte glass för att sedan överaska L med Glass och partyhattar framför ett Sex and The City avsnitt på tv:n vilket gjorde pricket över i:et denna dag.

Onsdag: shoppingShoppingShopping!

Tre dagar fulla med kärleks minnen, Tack !
Linnéa

BusTilde på besök!

Tildebus har nu åkt hem efter 3 och en halv dag full med Bus och glass. Alla dagarna har börjat med steeek ute på ekön där det blev bad i stora mängder och faktiskt så badade jag för första gången i år vilket var kallt men underbart. När jag lite raglande och frysande försökte gå ner i vattnet låg lilltjejen min redan i och lekte som fisken i vattnet. vi tog en fika paus och sedan var vi i, i vattnet igen. Men Tre dagar i solen har också gett resultat, Linnéa är påväg att göra en favorit i repris, Brun som en neger som förra året är mitt mål. Efter allt Solande och badande hann vi även med att leka i lekparken, äta glass, se två filmer var av en två gånger, spela minigolf vilket T&L var bäst på(med lite fusk (: ),Leka med hundarna,målade naglarna, fixade håret osv. Det jag försöker få fram här är att vi gjorde sjukt mkt på kort tid och hade väldigt roligt :D!

Tre och en halv dag som slutade med en resa till Katrineholm för födelsedagskalas och avsläppning av Busfian!
Sommaren är allt bra härlig!
Överdoskärlek,

Linnéa

Prinsessan Tilde.

V. 30 är i full gång, tre fullspäckade dagar i Stockholmia med Fröken L är passerade och resten av veckan kommer vara fylld med Bus, sol, bus,bad,bus, glass och så lite mer bus... förresten nämde jag bus? Det är nämligen så att mitt Lilla kusin barn Prinsessan Tilde har kommit på besök och tänker stanna här tills på Lördag eller kanske söndag hon velar lite i den frågan ;), Den lilla sötfian!♥

Nej det här Funkar inte, Prinsessan som ligger här bredvid mig i sängen Tjatar alldeles fullt på mig för hon vill inte att jag ska missa en enda minut av filmen, vi kommar på Eldorado. Sov nu gott alla söta!

natti natti,
Linnéa & Tilde♥

Tre dagars äventyr med L,

Om 10 minuter går bilen från valdemarsvik grännes mot Stockholm och skojskojskoj! Linda fyllde sweet sixteen den 19 juni och fick då av mig ett tre dagars äventyr. och äntligen är vi där, genom ett missöde så råkade jag försäga mig så L vet att vi ska till stockholm men inte vad som bjuds på där. och som ett extra + har solen visat sig och vi får hoppas den håller i sig. Nu är det bara L som fattas, men hon dyker väl upp snart får vi hoppas!

Ha världens bästa tre dagar nu, för det ska jag!
Linnéa

Mästarens mästare.

00.00 så har Herr Söndag gjort sitt och är påväg för vila för att om 6 dagar vara lika vacker och sprudlande av energi igen. En sjudundrande bra dag har jag att lägga till minnet. Efter sisådär 57 (?) klädbyten och en resa på ca 15 min ut till Gryt väntade en glad Morfar vid dörren och hälsade oss välkomna. Och sen väntade mat.. Mat,mat och åter igen mat det känns alltid som mormor tror vi alla är krigshjältar nyss hem komna från ett långt och krävande krig utan mat och vatten, för varje gång är bordet uppdukat med inte bara ett slags kött utan två, två sallader, två olika tillbehör till nästan allt. Men, Mormor är en mästare i köket för varje gång lyckas hon alltid lika bra och får alla gäster att bli mätta och pratglada :)  Fika nummer 1, bestående av tårta gjord av mästerkocken Mormor men eftersom Lilla Fröken Linnéa är Laktosintolerant så fick hon ta en bit av fikat nummer 2. Fika nummer 2, bestående av någon slags Pajkaka med grädde till och Linnéas Absoluta favorit kakor bakade av Mästerkocken nummer 2 Damdamdamdam... Födelsedagsbarnet själv Morfar!

det sägs ju att Maten tystar munnen och det stämmer så in i bomben, för när all mat,fika1+fika2 var överstökat så började det pratas för fullt. Min pappa är en mästare på att starta berörande diskussioner och gjorde såklart det denna dag med, vilket slutade med ett väldans liv.... som vanligt !

nej nu har John blund och jag bråkat allt för mkt, men innan jag går till sängs måste jag kolla att packningen är fulländad för imorgon bär det nämligen av till Stockholmia för tre dagars äventyr med min bästa vän Linda.

NattiNatti,
Linnéa

Jönssonligan

För något år sedan föll den sista poletten in i bokhyllan och gjorde Jönssonligan samlingen fulländad. Jag har sedan ung ålder varit sten fast vid trion och den urhärliga Doris med en garderob full av överaskningar. JönssonLigan- dyker upp igen och JönssonLigan-på Mallorca var mina två första filmer som jag fick när jag gick i tredje klass, det var samma år som jag fick tv på rummet. Och dessa två filmer var vad jag somnade till i ca 2 års tid.

När jag fyller 18 år har jag planer på att ta kontakt med Gösta Ekman och bestämma träffa med honom och en flaska Champange och bara njuta av min idols närhet. Jag håller just nu på att påbörja ett brev till min Idol för det är trotts allt bara 1,5 år kvar till den stora dagen inträffar!

Linnéa

Christian Dior



Christian Dior Addict Ultra Gloss Reflect N°537 Stretchy Brown. Åh underbara dior, Varje gång detta sätts på läpparna får jag en härlig känsla inom mig och jag älskar att unna mig själv lite lyx. Jag fick mitt i present i från Frankrike men detta finns att köpa på www.beautyplanet.se


Bara för att jag mår så sjukt bra!


Herr Söndag, välkommen!

God morgon! Dagen började med att pappa rusade in i mitt rum för att stänga fönstret, ånej våran nya bästa vän Bertil-ösregnet har inte lämnat oss än. och såklart är dagen upplägg urbalans. Jag hade tänkt vakna upp vid 10(jag vaknade vid 9) därefter frukostdera,Ta på mig träningskläderna och ge mig ut och springa 3-5 km. Jag vet att det ssägs att "det finns inget dåligt väder det finns bara dåliga kläder" och ja, det är sant men det härliga suget jag hade efter att springa försvann med åskan som var här och talade. Men detta ger mig möjligheten till att göra något impulsartat .jag kanske gör iordning mig ett stort glas saft, ställer mig på huvudet med glaset framför och sedan försöker dricka. Åh,Vips så har vi en utmaning. :D

Jag tog för en liten stund sedan återigen upp kontakten med min barndoms vän Bert, och det visa sig att han fortfarande är den där gamle vanlige tjejtjusaren vi alla en gång älskat så dant. så Charmig! och hör här :ta vara på dagen,för jag har nämligen hört att Herr Söndag tänker bli en alldeles speciell kalasdag!♥

BamseKram,
Linnéa


Kapten Håkan Hellström

För två år sen vad jag på Håkan Hellström på flygeln i Norrköping. Ida och jag åkte in till Norrköping tidigt på morgonen och befann oss utan för flygeln redan kl 11 på morgonen och konserten började inte för en 7-8 på kvällen. då vi kom dit hade det bara kommit tre personer innan oss så vi tog vår filt la ut den på marken och satt där så förväntansfulla och glada. Efter några timmar kom Clara och Jennie och gjorde oss sällskap och kön bakom oss var fortfarande gles. Strax där efter kom även två av Idas vänner och gjorde oss sällskap. och de så långa och många timmarna gick galet snabbt av allt snack,skratt och galenhet och fortare än blixten var vi inne. Fördröjning,fördröjning,fördröjning men när Håkan men sitt band sedan intog Scenen fanns inget annat än nuet. Det var en magisk kväll! Den sista låten Håkan spelade den kvällen var låten " det är så jag säger det" och enligt mina ännu mera Håkan fans till vänner berättade för mig att det var första gången på två år han spelade den låten på en konsert. Jag tar upp detta efter som Både Clara och Jennie som var med den dagen idag befinner sig i Linköping där Håkan i kväll spelar. Min älskade vän Clara ringde till mig för nån timme sen just när Håkan spelade låten " Det är så jag säger det " och jag bara satt och rös.Jag skickade ett sms till fröken söt och sa något i still med att jag önskar jag var där. då jag fick tillbaka det söta svaret: "Vi ska i höst<3 lägtar redan den här låten är din! i mina tankar iaf<3"

Och det hon menar med i höst är att Håkan då kommer tillbaka till Norrköping och flygeln. Jag ser fram emot en favorit i repris!

Ta mig till kärlek,
Linnéa

Lördagsgodis

Lördag. vilken knas det än var som bestämde att det skulle vara 7 dagar på en vecka och en av de skulle vara Lördag var nog trotts allt en väldigt smart person för gud vad jag älskar lördagar som denna, exakt lika mkt som jag älskar de 6 övriga veckodagarna;) Dagen har gått i familjens tecken(minus bror min) vi har bla tagit en mysig fika i Vikens dyraste... nej jag menar vikens enda café. där efter for vi hem för att sedan ca en halv timme senare ge oss ut igen men denna gång för en mkt behövlig promenad,Tack mammi! mat och film i stora lass har sedan avslutat våran härliga dag där vi nu ligger lite halv slöa i soffan och pappa har visst träffat john blund hör jag nu.

Imorgon är det dags att åka till underbara gryt för god mat, träffa släkt och fira Morfar som har blivigt ännu ett år äldre. Mm, jag tror visst att morgon dagen kommer bli minst lika bra som dagen idag!

Överdoskärlek,
Linnéa

Varmt välkommen hit !

Välkommen hit♥ Här kommer du få följa med mig på mitt äventyr som drömmare, livsnjutare och gladianist! Jag älskar att skratta och le och lever helt och hållet för kärleken med mottot: mer kärlek åt folket. Jag älskar musik och ser det som ett mirakel att jag fått min röst, med glimten i ögat. Om en månad börjar jag på gymnasiumet(vilket är förtillfället väldigt komplicerat) och ser fram emot det som en av de bästa tiderna i mitt liv. Där emellan blandar jag en aning av surt,salt och sött!

Detta är mitt liv i form av ord rakt ifrån hjärtat♥

Storkram av kärlek,
Linnéa

RSS 2.0