Jag...

Låt mig berätta att:

♥Jag är en stor tänkare
♥Jag är förvirrad
♥ jag är trött
♥ Jag tycker synd om Simon
♥ jag vet inte vad mitt hjärta säger
♥ jag ska spela fotboll imorgon
♥ Linda är min bästa vän
♥ jag ska till kunskap på måndag
♥ jag försöker ta dagarna som de kommer
♥ jag älskar att sjunga
♥ jag vet förtillfället inte vad jag vill
♥ jag lever med motto: mer kärlek åt folket
♥ jag tror att det finns en mening i allt som händer
♥ och jag tror att livet utsätter oss för vissa prövningar bara för att stärka oss i oss själva


God morgon

God morgon eller ska jag kanske säga sleeptime? klockan är 5 och japp jag är uppe för om ca en och en halv timme ta bussen in till stan och skolan. först och främst skulle jag bara vilja slänga på mig ett par joggingbrallor men vi har nollningsvecka så treorna har bestämt att vi ska ha ett lakan på oss så vi ser ut som de på antiskens grekland, förstår ni?! men mest av allt så skulle jag vilja slänga mig i sängen igen och sova ytterligare några timmar, SÖMN BEHÖVS! I flera dagar har jag varit nära att somna på lektionerna.

Gårdagen bestod av inslag från alla jordens hörn, bla så drog jag en repa på stan med Clara alltid lika trevligt. Nej, nu hinner jag inte mera.. JAG VILL SOVA,Tyst Linnéa! plattahåret och frukost är vad som gäller!

Ha världens bästa dag!♥


Låt mig säga: PANIIIK!

Jag vet varken ut eller in, men det jag vet är att det far runt tiotusentals tankar i mitt huvud för tillfället och jag håller på att spricka. Det är så himlans många beslut som ska fattas och saker som ska göras så paniken håller på att ta över. Utöver allla vardagsproblem och andra större problem har skolan nu satt i gång påriktigt och det märks på alla läxor som radas upp en efter en. Och dum som jag är håller jag allt detta inom mig istället för att ta ngra minuter av min tid och faktiskt skriva av mig, jag har hört att det är bra:)!

Jag vet inte vad jag ska säga om gymnasiet och de geer, i ena stunden tycker jag det är den värsta platsen på jorden den andra är det himmleriket. Men jag är kvävd jag kommer inte fram i den jag är istället trycks jag ihop lite mer för varje dag som går och snart är jag tyst som en liten mus. Detta märks inte minst idag när min fotbollstränare fick säga till mig ett tiotal gånger att vara tyst, för när jag kommer hem till alla busfrön och hjärtevänner här hemma öppnar sig den så stängda munnen och går som en papegoja! Mm, det är svårt det här. Jag visste att med den iställningen jag kom dit med skulle det inte funka men jag ändrade mig faktiskt och det känns inte myckt bättre, så imorgon ska Linnéa på ett viktigt samtal. Men endå är ju just linjen och allt det jag ville ha bra. Jag menar jag har redan hunnit med en sång lektion och den var GUD!

Nej nu måste Linnéa sova, för denna veckan är nollningsveckan och imorgon ska vi servera och underhålla treorna i matsalen, Yeeeah vilket äventyr:D

God natt allla kära!
Linnéa

Kräftor är röda!

Hej hopp alla kräftätande muffinsar! Lindas buss igår var försenad hela 20 minuter och jag fick sitta själv ute i mörkter och muniterna gick så sakta, så sakta. Och eftersom jag är världens mest oroligaste människa så blev jag livrädd när det helt plötsligt kom musik från en bil och inbillade mig att någon skulle komma bakifrån med en yxa, ja jag så en film på kvällen där just detta hände! Men tillslut kom min bästa vän och vi gick skrattande och pratande hem i mörktet.

Vi vaknade upp vid ett av att mamma kommer in i rummet och säger ska ni sova bort hela dagen. Så trötta begav vi oss uppåt för att börja förbereda inför kräftskivan som skullr hållas. 6 kamp och vatte ballongleken skulle förberedas och L och jag tog jobbet som vattenballong fyllare, Det var väldans kallt! tiden sprang i väg och när klockan var 5 och tävlingarna var igång så insåg jag och Linda att när man sover till ett försvinner hela dagen, vi tyckte att klockan var max 2! Härligt att äntligen träffa släkten igen och mina favorit prinsessor till kusinbarn tog jag som alltid hand om, and I love it! Jag kan också berätta chockat att jag kom fyra på 6 kampen och min storebror hade väldigt svårt att acceptera detta, Men jag slog honom faktiskt. Jag var även med i det vinnande laget av vattenballong leken och jag måste medge att denna dag har varit ruskigt bra:D!

Timmarna gick och när endast jag, Linda, mamma, pappa, pia, mormor och morfar var kvar så kom disskusionerna igår om var som är sant eller inte och det gjorde både mig och Linda helt förbryllade och upprörda. Linda ligger just nu i sängen och jag ska alldeles strax göra henne sällskap! Imorgon är det fotboll som gäller och jag är laddad till tusen för min tränare sa att jag skulle få flytta upp till yttermittfällt, ÄNTLIGEN!

God natt alla söta!
Linnéa

Jag satsar högt .



Jag kan, jag vill, jag ska

Friday, Here we are!

Fredag, Min absoluta favorit dag! veckan har bara rullat förbi. i tisdags morse satt jag nervös och spänd på en buss in till den stora stade nkp för att ta mina första steg på min första dag som etta på gymnasiet. Därefter har bara dagarna rullat iväg och som sagt det har vi ju förstått eftersom det nu redan är fredag kväll den 22 Augusti. Dagen har bestått av Fika på färla gården( vet inte om det blev rätt) med Klassen där vi även skulle ha mentors samtal. Detta resulterade i tre timmar med bla, ett jobbig(men bra) mentorssamtal, ifyllninga av papper där vi för sjuttifjärde gången fick fylla i våra adresser, Fika bestående av Apelsin festis och bulle för min del, Banka bäver(ett kortspel) och mkt, mkt mera skojiga saker. När detta var klart begav vi oss tillbaka till De Geer för Lunch och brännbolls spelande mot tvåor och treor där vi var snälla mot dom och lät de vinna så att Nollningen inte blir allt för hård! Vissa kanske var lite för mkt tävlingsmänniska och fick iaf mig att känna att hm, tänk på att alla gör så gått de kan. Men jag vet själv hur det är att rykas med. Tyvärr har jag tappat bort mig själv lite i klassen och det gör mig väldigt förbryllande, tre år av detta? Nej TACK!

Dagen avslutades med fotbolls match mot Linghem där det blev vinst med 7-1 var av 4 mål gjorde jag själv, Riktigt jäklans kul jag trivs så bra ssom forward! Men jag kan ju berätta att alla passningar fram till målet var väldigt bra så jag som gått kunde bara peta in dom :) Jag måste också tilllägga att Simon är ett stort stöd och han för nog över någon extra kraft till mig, för de två senaste macherna han har kollat på har jag gjort sammanlagt 8 mål på, Tack Sinom och världens bästa LAG!

Nu ska jag slänga på en film och sedan sisådär fram emot kvart över ett ta min lilla pärla ner till Bussstationen för att möta upp Linda som ska sova hos mig inatt och imorgon ska vi rocka loss på Kräftskivan här hemma!

Stor kram av kärlek,
Linnéa



Jag har ingenting att förlora!

Jag har alltid levt med det att när allting går dåligt måste man kämpa ännu mera, men med vissa undantag. Ännu en motgång har trillat in i min mapp idag och jag vet i tusan vad jag ska ta mig till, jag vet inte hur jag ska lösa det här. Det första som hoppar upp i mitt huvud är förståss turen, Kanske skulle jag kunna få en gnutta flyt och bara ha turen med mig den här gången? Tyvärr så tror jag turen har lagt sig på lite fel ställe och alltså inte där jag vill ha den. Det andra som dyker upp i huvudet är viljan, och viljan vet jag att den har jag med mig. För jag har nog aldrig velat något så starkt förut som jag faktiskt vill nu. Men hur ska min vilja hitta fram till rätt lösning? Jag menar det här är ett väldigt svårt och komplicerat problem. Det tredje och sista som jag iaf tänker nämna här är en kombination av hjärta och tanke. och ja, kanske skulle detta faktiskt kunna funka. Mitt hjärta är fullt av starka känslor som styr och ställer i min kropp lite var och här och med min påhittighet och klureri så ja, kanske jag kan komma fram till någon som verkar tro värdigt.

Kanske en blandning av alla dessa tre skulle vara den perfekta kombinationen, Tur,vilja,Hjärta&Tanke! Det låter iaf bra och det här är något jag verkligen brinner för. Jag vill kämpa till sista svettdroppen hamnat på baken, tills tänderna är utslagna och blodet rinner nerför mitt huvud. Jag ska kämpa och jag ska vinna!

Våga prova, våga chansa - en dag finner du den stora gåtans svar!
Linnéa

Det finns inga ord.

22,22,22! Det finns inga ord att säga, det finns inga ord som funkar, det finns inga ord som får allt att bli bättre, det finns inga ord som får bort 22, det finns inga ord jag vill säga, det finns inga ord som är tillräckligt bra, det finns inga ord som vill bli hörda, det finns inga ord kvar, det finns inga ord som bildar meningar, så vad fasiken ska vi ha ord till?

jag klarar allt bara jag vill!

Mätt och glad har jag hittat till datorn igen. Tredje dagen på gymnasiet och idag har vi hunnit med att ha Idrott och engelska var av en de två är ett favorit ämne, Idrott såklart! Inte mer om det! går dagen där emot var rätt fullspäckad, på morgonen fick vi en massa mer information om allt mellan himmel och jord och De Geer och Björn Forsell Musik programmets typ Gud, eller inte gud för jag tror inte att det är så många som faktiskt tycker om honom. Men han är ansvarig liksom och tyvärr har han en sån jobbig syn på att de som kommit in på Musik på De Geer var blivigt lyckligt lottade för det är enligt honom det bästa man kan komma in på. Nu börjar tankarna flöda kanske ska jag faktiskt ta jobbet som tycka om Björn Forsell hm... ja det tåls att tänka på. orden bara flödar fram iaf så pratade denna man väldigt länge och för er som inte känner till Björn Forsell så kan jag berätta att när han pratar går det i segaste tempot, Man får höra samma saker minst tre gånger och så ser han bara allmänt dryg ut!

Dagen fortsatte med att bli in delade i grupper med en Trea och en tvåa från  musik som skulle visa oss runt, Tyvärr har Namnen hoppat ur mig men de var två hel sköna typer och santidigt som de skulle visa oss runt skulle de ställa en massa frågor om mig som person för att sedan berätta om mig inför alla ettor,tvåor och treor och jag tror faktiskt att mina två Faddrar gjorde bäst presentation av alla!  När skolan var slut bestämde jag och Alicia ( hel underbar tjej från nya klassen) att vi skulle checka in Rix och ta en fika vilket resulterade i Chockladboll och Apelsin Juice för mig och Bläbärspaj(underbara,Underbara blåbärspaj) och Apelsin Juice på Fräcka. vi blev attakerade av kråkor, flygande skratta attacker fastnade i våra kroppar och så fick vi fnatt och rusade om kring i Norrköpingar som största maraton löparna ! Och påtal om löv i skogen var halva Valdemarsvik inne i den stora staden Nkp igår och en hel del andra trevliga människor stötte jag på, Vissa mer igen kända än andra! Denna underbara dag slutade med Fyrverkeri med Linda och sedan somnade vi så sött i bilen påväg hem!

En kanon bra dag, ge oss mer av dessa! Nu ska jag bege mig ut till sista halv timmen av fotbolls träningen för snack inför matchen imorgon, för nu fasiken är jag frisk,typ!

Kärlek,
Linnéa

Efter regnet kommer solsken inte sant?

Hej alla solstrålar! Var håller ni hus? det är alldeles för gått här omkring! Min feber vill inte ge sig och den ligger på en sån löjlig grad som 37,5 vad ger det då? om det ska vara feber så ska det vara på riktigt! Så jag har haft en löjlig huvudvärk som rullar omkring i mitt huvud hela dagen. och som ett minus på det har jag haft en utav mina värsta dagar i mitt liv idag så när Sofia-sötast-i-hela-universum steg på bussen i sörping släpptes bara tårarna ner crashbooom ett bombdåd. Men tårarna övergick ganska snabbt därefter till skratt efter som denna tjej bara sprudlar glädje. Sofia är den sortens människa som borde köras in i en kloningmaskin och göra ca 500000 st till av, då skulle vi få en armé med glädjespridande-livsnjutare det skulle jorden behöva, Mer sofia åt folket säger jag bara!


Linnéa hallå, Linnéa var har du tagit vägen? Ring till mitt mobil nummer om ni sett var jag tagit vägen, skulle vara till riktigt stor hjälp!

Sprid kärlek-jag vill ha kärlek
Linnéa


lev som du vore en fågel.

Sista dagen på sommarlovet, det är fasiken både glädje och sorg som fyller min kropp! Jag sitter här och försöker komma på vad jag då ska göra idag, vädret är dåligt, Linda har sin första skoldag(lycka till Snygging) så det kanske bara blir en ta-hand-om-sig-själv-dag Eftersom huvudet värker, de senaste dagarna har jag varit trött i både huvud och kropp, igår hade jag feber och som pricket över i:et så slutade gårdagen lite olyckligt!Oh good, nu kom jag på att det ligger några viktiga papper där nere på köksbordet som kom med posten idag sm bara väntar på att få bli uttittade!

ha en jätte bra dag!
kärlek,
Linnéa

glass,fotboll och skräckis!

Hejhopp vilken mega sno.. (ja ni vet vad det ska stå där)! Så, idag har varit en dag full med urhärliga mys stunder! Dagen började med att en liten filur vid namn Nils Broman tog bussen ner till kära Viken för att göra mig och glasskiosken på sparbankstroget sällskap, Trevligt,Riktigt jäkla trevligt! tyvärr fick jag veta att det var Mjölk i sorbet glassen jag alltid har ätit förut och eftersom jag är laktosintolerant så var det ett väldigt sorgligt besked, så för min del blev det en Calipo(stavas) medans knasen tog två kulor lakris, Mums vad frestande! Träffade även en av denna jords mest underbaraste människa som jag saknat sjukt mkt, det här är fasiken inte klokt, Varför?(!)

Klockan drog ihop sig till kvart i fem och det var dags att ladda om till fotbolls tänk till tusen, så vi begav oss till lindö för att spela en sjukt viktig match som tyvärr gick helt år hällskotta, fytusan! Som pricken över iet så bytte våran lagledare(min mamma) ut mig när det enast var 5 minuter kvar, vilket gjorde att iritations mätaren höjdes 5000 grader på 1 sekund! Men jag lugnade mig efter att ha pratat med söta Felica från lindö, söt tjej det där som jag lärde känna när jag var på ett öff läger för typ två år sen om jag inte har helt fel! 

mamma och pappa har tagit sitt pick och pack ut till stugan och ska inatt tillbringa natten där, bror är ute och festar så jag tillkalade mig Linda min räddare i nöden och nu sitter vi här i min soffa och våra kroppar bara skriker efter sömn efter att ha sett en skräckis,(Linda så gott som tvungade mig) skrikit ut all vår agrition och bara myst tillsammans i trevlgt sällskap, Du är fasiken den bästa jag vet! Så nu ska vi sätta på lite Bert eller Hem till midgård för att ta bort mardrömarna och sedan somna in för att imorgon visa världen vad äventyr är.

Du förtrollar hela min värld!
natti natti,
L&L


D&L

Jag har hängt hemma hos Dennis place hela dagen. Vi slog våra två smarta huvud ihop och kom fram till att Torsdagen den 14 augusti inte gick att spendera på något annat sätt än att sätta på en film, jag ska vara ärlig det blev faktiskt två som vi bara myste sönder tilll. Mellan alla skämt i sos sällskapsresan och alla Awanden till Hundtricket blev det en massa kittlande,skrattande och prat och denna lilla filur gör mig inte mindre osäker på mitt beslut, men jag vet att han bara menar väll och det är klart han vill ha mig runt sig i tre år till, vem skulle inte?(A) (!) Kvällsplanen var den att vi runt 7 skulle bege oss ut till Grännes för lite fotbollsskådande, men i sista stund dissade tokern mig för The sims, Vilken besvikelse! Men min reservplan är nu i fullgång och om bara några minuter kommer mormor&morfar och hämtar upp mig och mamms så åker vi mot Ringarum för att checka min bror när han ska göra samma prestation som jag igår, Det blir inte lätt för honom!Så nu ska jag bara slänga på mig lite kläder så är jag redo!

Visa kärlek,
Linnéa

Jag älskar att spela fotboll!



Match. idag tog Valdemarsviks if emot Torstorp i en sjudundrande match. Viken tog ledningen med 1-0 i första halv lek och det höll sig till pausen. I andra sprack det för tjejerna i viken och ja vi kom upp i 6 mål. Var av 4 gjorde jag själv.. Wiiiie! Mitt livs roligaste match. Innan jag drog iväg till matchen sa min bror något i stil med om du gör 3 mål så får du 500, alltså en vadslagning, tyvärr antog jag inte detta bud med nu i efterhand hade det varit lättförtjänta pengar för tusan! Nu väntar ytterligare två matcher denna vecka och jag bara längtar!
Jag älskar att spela fotboll.


Måndag,Tisdag,Onsdag !

i förgår runt 17.00 begav jag mig ut till vildmarken och Linda och tur som jag har så kom jag lagom till kladdkakan, härlig timing jag vet! Kvällen spenderades sedan med pratpratprat och prat och lägenheten och vi åkte till lindas Moster för att checka vad hon hade på vinden och det fanns lite smått och gått som vi gärna kunde ta, JAG VILL FLYTTA NU! jag hade med mig kvällens nödproviant bestående av vindruvor, frysta hallon och varsin banan så detta tog vi med oss in på Lindas rum och började skissa på hur våra blivande rum ska se ut !Jag längtar såååååå♥ kvällen av slutades i sängen pratande och skrattande om alla mina teorier, Linda tycker att jag är knasig men jag har bara lite livlig fantasi! Har ni någon gång tänkt på en köttbulle stad ? det har jag!

Vaknade av att Lindas mobil gav i från sig ett så inte cellsynt sms ljud och gjorde mig klarvaken så jag tvingade upp Linda hur sägen och vi satt på en film och det var vad hela dagen bestod av, Myyyys! Linda skulle ner till kära Viken för att hämta sin efterlängtade nya mobil så jag åkte snålskjuss hem till grännes och begav mig ut till träningen. Mesta delen av träningen bestod av match eftersom det idag är serie premiär efter sommar uppehållet, jag är hel pepp!

, Dagen ska spenderas precis om den gjort hitils, lugn och mycket dricka! Och snart kommer Clara hit för att joina mig i mitt uppladdande och hon har med sig två filmer som ska göra våran eftermiddag fulländad och ännu en gång så ska vi dricka MYCKET!För somsagt idag är det matchdag och vi ska krossa torstorp totalt. Åh dumma småtimmar försvinn och låt klockan 7 komma lite snabbare! Därefter är ett mycket trevligt besök inplanerat. Åh vilken underbar dag!

Jag har aldrig förut velat något så säkert som nu!
kärlek.

Från ett hjärta till ett annat.



Varje dag är en början på något nytt.
ta chansen



Smile and shine!

rynkor borde bara visa, var det har funnits leenden.  

Leendet är ett universellt språk som alla förstår. Det krävs färre ansiktsmuskler för att le än att se bister ut. Prova att le och samtidigt känna ilska eller irritation - du kommer att upptäcka att det nästan är omöjligt. Det finns en rak förbindelse mellan mungipor och maggropen./ Anne Swärd

att skratta är det bästa sättet att bli av med spänningar och stress. när vi skrattar stöter vi ut luften och tömmer lungorna på gammal luft som blir kvar när vi andas vanligt. ny luft i lungorna gör oss piggare. vi spänner hela kroppen när vi skrattar och slappnar av när skrattattakerna är över.  det blir nästan samma avslappnande effekt för kroppen som en tupplur. dessutom får magmusklerna sig en rejäl omgång av ett gott skratt! / veckorevyn

vad är det jag alltid har sagt, det är bra att le. För det första så mår kroppen, för det andra mår din omgivning bra av det, för det tredje får det dig att skina.. och såhär skulle jag kunna fortsätta jag har hundra anledningar till varför det är bra att le! igår frågade jag en kär vän till mig om jag blivigt kär i någon. givetvis frågade jag varför han trodde det och då sa han att jag blivigt mkt gladare, för enligt honom så var jag som gladast när jag var i ett förhållande. Jag förklarade för honom att just detta förhållande hade fått mig att inse hur jag ska värde sätta saker och ting. och just detta förhållande har fått mig till den jag är idag och det kommer jag vara evigt tacksam för,(men det är svårt att prata om dt här...) och just detta är vad jag menar med mer kärlek åt folket för jag tror att med kärlek så får man fram leenden och av att le mår man bra! Detta är inte bara kärlek mellan pojke och flicka. Jag menar att kärlek även är så mkt större och det finns i allt, Kärlek mellan en huse och hans hund, mellan ett barn och en ballong jag kärlek finns i det mesta! Så mitt råd är, gå ut och le till varenda människa du möter och sprid kärlek!

Mer kärlek åt folket♥


Stor kram av kärlek,
Linnéa

Vi går i kärlekens spår.

Sista sommarlovs veckan har nu tagit sin start och jag vill få ut varenda sekund av den.så planen är den att jag ska träffa en massa underbara människor och bara njuta till tusen innan det stora äventyret börjar. Jag är så jäkla pepp! Och det börjar bra, för idag ska jag nämligen ut till vildmarken och slagga över hos Linda och checka möbler till lägenheten. Sen finns det en hel lista på vilka som ska hinnas med att träffa! + att det är en fotbolls vecka denna vecka med två träningar och tre matcher, mina kvällar är planerade!

nu ska jag slänga på mig lite kläder, borsta tänderna och sedan ta en lång och härlig promenad runt kära Viken ♥ Bjuder på en bild från Thailand. ha världens bästa dag !

Linnéa



Ska vi rymma för kärlekens skull?

Bjud upp mig till dans och lova att vi stannar där förevigt ? Hur kan hjärtat och hjärnan i samma kropp säga två olika saker? Snart kommer väl lilltån och lägger sig i också. Jag har alltid blivigt lärd följ ditt hjärta men tänk om hjärtat den här gången har fel, vilket jag än gör så förlorar jag en chans, en möjlighet! Allt som såg så ljust ut kanske var det till och med ett tecken?! Men nu har jag plötsligt dubbelt upp, en dragning dit ett hopp hit, så jäkla förvirrad ! Vad fasiken ska jag ta mig till ?

Men jag är så jäkla pepp på utmaningar !

Medkärlek,
Linnéa

Vi lyser tillsammans!




Malmös skönheter:
♥Rosa Shorts, Monki
♥randig tröja, stadium
♥Gult Linne, H&M
♥ Röda Ballerina, Kappahl
♥ Vit & svart T-shirt, indiska
♥klänning, Zara
♥Halsband, H&M
♥ Stickad tröja, Åhlens

Det finns en historia om detta halsband, Detta är nämligen tre gången jag köpt det. Första gången var i maj någon gång, men när jag var i Grekland glömde jag det tydligen på hotellrumet så jag bestämde mig för att köpa ett nytt eftersom jag tycker det är väldigt enkelt och fint. Så när jag var i malmö så tog jag mig i kragen och köpte ett nytt, men det ligger troligtvis i någon provhytt om det inte fått följa med någon lyckansost hem. Så när vi åkte till ett köpcenter så lite retsamt och löjligt så köpte jag ännu ett. Så nu fasiken vaktar jag det till och med på natten ;)

Fredagsmys!

Äntligen Fredag, jag vill dansa! Om planerna hade gått som planerat hade jag i detta nu sprungit på min vanliga miittfällts plats ute på grännes IP och spelat en fotbolls match mot åh jag kommer inte ihåg vad de heter just nu, men de fick inte ihop lag och matchen är nu flyttad till Onsdag kväll. Så dagen har spenderats med en mysdag i den stora staden Nkp med kära Clara vilket alltid är lika roligt, du är en riktig solstråle♥ Clara shoppade på riktigt ordentligt där ett tag och jag trodde nästan jag skulle behöva ge henne en av de där sprutorna hennes mamma alltid skickar med henne vart hon än går, för Clara har en riktigt svår shopping sjukdom. Men efter att ha fått lite taco i magen så lugnade hon sig och vi övergick istället till hysteriskt skratt :) Själv var jag så duktigt och inte köpte något överhvudtaget om man bort ser från maten och Milkshaken ! Kvällen ska Spenderas Med ett stort glas jordgubbssaft, glass och Jönsson Ligan !


Storkramkärlek <3
Linnéa

Mamma Mia!


Nu har även jag sett filmen alla pratat om, Mamma mia ! Och ja, förväntningarna var stora efter ha hört vad alla sagt,Trotts det så var den bättre än mina höga förväntningar.Jag var fast från första ton till sista låt, satt och små log och sjöng med i alla låtar genom hela filmen, Åh vilken energi! Jag har varit tveksam till att se "såna" kärleksfilmer de senaste månaderna men allvarligt jag skulle kunna se denna glädjens film tusen gånger om på raken!♥

Kärlek vid första ögonkastet!

little miss Sunshine.

Långa nätter av skratt men även gråt,Stunder med frisk luft och livets gåtor,tusen filmer och en passion till glass,
pojkvänners svek och misstro till livet,pyjamas party i min säng varannan helg,vårat eget språk i soffan hemma hos mig, Gröna lund och allsång på skansen-vårat stora äventyr, Du har alltid funnits där.♥

Vi är varandra med även oss själva. Jag är kär i kärleken, Du är kär i döskallar. Tillochmed när vi kollar på dessa saker behöver vi inte vara ifårn varandra, på Lagerhause  finns just dessa två bredvid varandra-det är tusan meningen att vi ska vara vänner! Det är med dig jag delar mina mest minnes värda stunder, det är även med dig jag tar mig igenom regniga dagarna. Tillsammans är vi den perfekta kombinationen och om någon vecka äger vi nykeln till våran framtid!

Linda, du är min bästa vän och jag finns inte längre bort än i ditt hjärta♥


Tillsammans tar vi världen med storm!

Så, vi stryker flera punkter i det föregående inlägget. Visst, Bertil var här men enligt en källa så ville han göra mig svartsjuk och begav sig hem till Kära Valdemarsvik och har där stannat. Men vissa spioner har han faktiskt lämnat kvar. Så igår vid 12 sprack vi våra planer på en heldag i soffan, framför tv och tog istället bussen in mot malmö stad! Vi strosade omkring på malmös gator och bara mös. Och tiden bara flög förbi, in och ut i ur affärer, trevligt sällskap bestående av världens bästa vän och myckte skratt, Helt plötsligt när vi var påväg in på bikbok så var det mörkt inne i affären så vi vandrade vidare. Men ju längre vi gick destomer igen bomade affärer slingrade sig upp för gatan och vi blev helt ställda och frågade oss varför de stängde så tidigt. Linda tog då upp telefonen och ser då att klockan redan hade blivigt halv 7, vi insåg då hur lätt tiden springer ifrån en när man har roligt! L, du är min andra halva♥

Dagen idag har också spenderats på malmöstads gator och som igår införskaffades det många nya och kommande favoriter till garderoben, Nu är jag redo för Gymnasiet ;)! Vi hann även med att drömma oss bort en sväng på ikea till kommande lägenheten som vi hoppas på få flytta in i nästa helg och Bekanta oss med de två Tjejerna i huset här bredvid, Riktiga Solstrålar båda två! Nu ska jag göra de andra sällskap framför filmen som rullar på Tv.

Ha en av världens bästa kvällar!
Linnéa


Kär och Galen!!!

Jag har blivit kär!! I ett par saker som ingen vet vad det är förutom jag (kanske Linda, och pappa) Dom kostade 25 kr att bli bekant med, men det va det värt. Eldröda och hungriga på livet! Kanske åker vi till London tillsammans vem vet/Kram Linnéa


Malmöwerockyou!

Malmö. och jo, min bästa vän ösregnet Bertil hittade också hit. Han är väldigt smart och kände tydligen på sig att Linda och jag är som typ döda och behövde en vilodag.. Och här är den. Dagen skulle egentligen spenderats på Malmös Gator och strosa runt i alla dess underbara affärer, Jag älskar malmö! Men istället väntar en dag framför Tv och vi sattsar på att göra Malmö imorgon istället :) Linda tar nu en snabb dusch och jag sitter och tittar på ett gammalt avsnitt av topmodel riktigt jäkla underbart. Frukost väntar oss och vi har redan checkat in vad tv kanalerna bjuder på idag och det ser bra ut, Riktigt jäkla bra!

Idag är en sån jäkla bra dag!♥

Linnéa

Stockholmare,Drinkar och Linda!

Har precis vaknat efter en oförglömlig kväll igår som bartender på ett bröllop. Där befann sig en hel skock Stockholmare av bästa sort. om jag någon gång har haft fördomar om Stockholmare så är de definitivt borta nu. De är ur härliga människor som njuter av livet och gör varje tillfälle att fånga till fest. Linda och jag var talanger och lyckades charma en hel skara som gjorde oss sällskap titt som tätt. Vi fick till och med ett telefon nummer! Vi levererade ölen slotts med mkt kärlek och ett leende vilket uppskattades mkt, Jan bland annat hängde i baren en hel del och tyckte om oss så mkt att vi fick två påsar bilar att äta när vi vandrade hem i mörkret. En toppen kväll tillsammans med Linda som alltid !♥

Nu ska jag skynda mig att packa ihop det sista för att om en timme bär det av till malmö i en vecka,(kommme hem på torsdag kväll)med Fröken Söt och njuter av livets alla godheter!

Ha världens bästa dag!♥
Linnéa

Juni,Juli,Augusti..

Hejhopp! Sommarlovet bara rusar förbi, Svich,bom och så är vi redan framme i sköna Augusti. Jag firade att underbara juli blivigt så lyckad med att igår kväll bege mig genom skogen och hem till Dennis för Mys och Film. Där fanns även vårat gamla "gäng" från 6:an men två stycken tycks ha blivigt livrädda för mig. För efter ca en halvtimme efter att jag kommit dit, det villsäga när Mästerkockens Taco var uppäten stack de båda där ifrån och vi resterande stod med stora ögon och öppna munnar och kolla efter dem. Clara,jag,Dennis,Danne och Elvis fick en stund där vi bara satt och tog tillbaka två års tid, Underbart! Jag kan inte säga annat än att jag har saknat kära Elvis och hans förnedrande slag på låret på alla So lektioner;) Jennie tillkom och en skräckis sattes på, alltid lika frästande men läskigt! Denna kväll blev pricken över i:et på Juli!

Dagen idag har spenderats ute på Grännes Med Simon och hans gäng. Sol och bad stod på Schemat och jag fick ännu en gång bevisa att Vattnet är min bästa vän, genom ett "bakåt dyk"! det blev även en Volleyboll match där Simon och jag var i lag vilket resulterade i barnunge beteende med att kasta sand och en massa skratt, vi är den perfekta kombinationen :) Dagen toppades med att gå och se Carmen, en opera på svenska som har gett oss i viken äran att få skåda dess talang. jag avundas dessa människor för deras röster, det skulle jag inte tacka nej till!

Överdoskärlek,
Linnéa

Onsdag-29:e

Onsdagens schema blev omskakat men sjutusan så bra, En snabb sväng ner till Viken för att träffa Elvis och handla inför kvällens festligheter ute i vildmarken och sedan var jag och Anna klara och hel pepp på att ta vildmarks livet på allvar. Ute i vildmarken väntade Linda och Maria med cyklar som skulle ta oss till just det äventyret vi var ute efter. med tusen kilo packning hoppade vi upp på de tre cyklarna och efter ca 4 km var vi framme vid slutstationen-mitt ute i ingenstans! Kvällen bjöds på bad X 2, grillning, misslyckad packning (så Linda och jag var tvugna att åka tillbaka för att hämta jordgubbssaften, vilket resulterade i att M&A fick sköta grillen och ni kan ju förstå hur det gick) Marsmellows(stavas) och skratt i en massa, F4 var igång vilket måste hörts ;). Maria(som förövrigt är en sjukt härlig person som jag ser fram emot att träffa i framtiden) fick reda på att det fanns vargar i skogen, M&A var hel emot detta, så kunde det bara inte vara. Medans L&L påpekade att så var det faktiskt, men detta borde inte ha nämnts, Maria blev så rädd att hon smsade till alla hon kände och frågade om det faktiskt var så att det fanns varg där vi befann oss. Blandade svar-Maria var rädd resten av kvällen! Myggorna kom och vi bestämde oss för att fortsätta leva så vi tog en cykeltur i mörktet hem till Linda för att fortsätta tjejkvällen där. 20 i tre låg vi 4 ihop tryckta i Lindas mammas och pappas säng och skrattet ville inte sluta!

Sjutusan vilken fantastisk kväll där inslag från alla världens hörn kom med, Tack! Nu har john blund kommit och gjort mig sällskap och han sitter här bredvid mig och väntar att jag ska bli klar. Så jag ska inte reta upp min vän, det är ju faktiskt en dag imorgon med-full med äventyr som bara väntar på mig. Sov sötast,

Linnéa

RSS 2.0