Ge mig lite tur tack!?

Allt är i en stor röra men jag tänkt att vi skulle klara ut en del frågetecken eftersom den senaste tiden varit full med äventyr och händelser! så, vi kan börja med att jag bytt skola nu mera går jag på kunskap och jag borde väl kalla mig Kunskapare även att jag inte riktigt känner mig som en ännu, men det kommer förhoppningsvis inom en väldigt snar framtid! Jag har även flyttat till egen lägenhet i söderköping med min bästa vän L och den som undgått detta kan bara sticka ner huvudet i sanden och låtsas om att de aldrig känt mig för detta är det ända jag pratat om nu i två månaders tid!  fotboll och laget jag spelar i har blivigt en väldigt stor del av mitt liv och jag gör vad som hellst för att få spela match och inte minst träna. Jag vet inte om det har något med att jag denna säsong gått från libro till Forward:) ! Till en liten mer allvarlig grej så har jag den senaste veckan nästan svimmat två gånger i skolan och vi vet inte riktigt varför. Men det finns en teori om att det har med stress att göra och efter allt detta + många fall av gråt så kan jag nog tänka mig att det kan vara något såndant!  nästa vecka åker vi med skolan till gamleby för att ha estetiskverksamhet och gudars vet hur detta ska gå, tre dagar kvar och jag har inte ens en aning om vad jag ska göra! Gud var har min fantasi tagit vägen?

Nu ska jag skriva lite på en historiauppsats och sedan bege mig mot sängen för imorgon är det en viktig match att spela, önska mig lycka till !

Mer kärlek åt folket<3
Linnéa

Dagar att må bra!

Hej hopp! Jag vaknade imorse av en krånglande mage och ett värkande huvud så det var bara att lägga sig i sängen och försöka somna om. så när jag vaknade lite senare ringde jag till Dennis för att checka om mitt Konto till kunskapsporten var fixat, men nej på något sätt har det blivigt spärrat eller något liknande så ingen nytta blev gjord som jag hade hoppats på. Så dagen har spenderats med film och bad mkt mysigt och väldigt behövligt. Runt 11 tiden kom även Simon upp hoppandes hit och gjorde sitt första besök i lägenheten.(jag kan inte sluta bli glad av att säga lägenheten)

Nu sitter jag och väntar på att Linda med ett besök ska komma upp så ska L och jag prova ett nytt recept på våran underbara omelett, vi får se hur det slutar. nu ringer det på dörren så det är nog dom! slänger upp ett par snygga bilder när jag och L var och handlade.

Visa kärlek! ♥
L


ska vi tro på det vi inte ser?

Det finns bra många saker som får mig att fundera på vad det är för bra med dess existens. ibland kan jag undra hur något kan ändras så snabbt att vi inte änns hinner med att se dess utväcklig. När en människa man en gång visste allt om, som var ens andra halva bara rusat iväg och blivigt någon helt annan på så kort tid kan det få mig att undra hur lätt vi faktiskt påverkas. Det gör ont att se denna människa kunna klara att så på egna ben när jag själv inte klarar av det, jag vill vara stark, stark som du. är jag sviken är jag förlorad... helt plötsligt vet jag inget om dig och du vet inget om mig. Vi som förut satt ihop. Vad är meningen med detta?


I,

The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can´t  have them.

Våran egna lägenhet.

God Morgon! Sovit gott? det har iaf jag, för nu har äntligen sängen pallrat sig hit och inatt sov jag för första gången i mitt eget rum i våran egna lägenhet( Åh, jag skulle vilja säga det minst hundra gånger till, våran egna lägehet . Wiiiie) Och nu har jag bevis på att det har varit aldeles för mkt att tänka på på sista tiden. för dag har vi frilufsdag och jag börjar kl 10 men gick ändå upp kvart i 7... HUR FASIKEN TÄNKER JAG DÅ? ! Men detta gav mig tid att umgås lite med min bästa vän och så ska jag ta och göra klart uppsattsen om mig själv.

Ja föresten, i fredags flyttade vi in alla mina saker till lägenheten och sen bar det av till Ikea för att införskaffa nödvändiga saker för att ens kunna över leva här xD och det resulterade i att nu har jag mitt eget prinsessrum som jag alltid drömt om :)

Du är underbar!

Linnéa.

You make my day!

Har äntligen varit och hälsat på Simon på sjukhuset idag, Fytusan vad skönt det var att få träffa dig igen solstråle. jag hade med mig lite chocklad alltså inte godis för eftersom Simon precis klagat innan han fick mitt över-leva-på-sjukhus-material sa han att alla ger honom godis och nu vill han inte ha mera, så jag förklarade för honom att chocklad är inte godis, det är överlevnads material. jag informerade även om kommande överaskning som kommer äga rum när knasen kommer hem. Saknar ju dig!

Sitter just nu hemma och är endast hemma för att mamma ska skriva på några lappar som måste med till skolan imorgon. Sen bär det av till söpring för att sova och slänga i sig lite mat, har tyvärr blivigt lite lite av det idag! slänger upp en ur härlig bild på Simon :)

Visa kärlek,
Linnéa

Mycket på lite tid!

Nu ska vi se, det har hänt så sjukt mkt saker på så himlans kort tid att jag absolut inte hunnit och haft viljan till att sitta här! Men nu ska jag berätta lite kort! Det började med att världens bästa Simon i fredags fick sitt ben avsparkat under en fotbolls match och där av var min lördag förstörd! För jag gick hela dagen utan att kunna göra något förrns jag fick svar på mina sms och när jag fick det var klockan så mkt att min förkylning sa åt mig att gå och lägga mig om jag ville ha en chans att vara med på matcherna på söndag. Så runt halv tio gick jag och la mig! Vaknade efter 12 timmars sömn och då var jag frisk(nästan) så det bar av till Smedby för match och det började bra, bara efter några minuter gjorde jag första målet. Men i mitten av första halv lek kommer jag och smedbys målvakt springandes mot varandra och smäller ihop, och vristen var skadad. Min första tanke då var " nu kommer jag hamna bredvid Simon på sjukhuset" Men envis som jag är gav jag mig fasiken på att spela mera annars var det ju bara värdelöst att jag hade varit så duktig dagen innan. så jag hoppade in igen i andra halvlek och körde den till slutet. Vinst med 6-4 var av två mål gjorde jag själv,Great!Så dagen har tillbringats på kryckor.

for iväg på äventyr för att hitta nästa match, men vi bestämde oss för att ta en titt på vägen så vi åkte en extra bit men tog oss ändå fram. Vinst med 2-1 och jag kunde inte spela alls mkt, inget nämnvärt alltså:P! så har vi idag, Planen var den att åka in till kunskap för att checka om jag ville gå där, men helt plötsligt så hade rektorn ring och så klart, kunskapare är jag! De känns väldigt konstig och jobbigt. För tillfället känns det som jag gav upp utan strid men jag vet att vilket jag än gjort så skulle jag ångra mig. Jag tror inte ni förstod hur jag tyckte att det var, tyvärr och det gör mig ledsen! för jag började gråta förut för det kändes som jag svikit er. Men som sagt nu är jag kunskapare och fy tusan jag är sååååå pepp! och som pricket över i:et idag flyttar jag och min bästa vän!♥

Nu ska jag fortsätta packa för att vid 20.00 åka till lägenheten! wiiiie!
Kärlek,
Linnéa

RSS 2.0